booijink inpakken zoals christo dat doet

Moet het gebouw van Booijink zo ingepakt worden zoals de kunstenaar Christo dat doet? Het is een van de suggesties die werd gedaan tijdens een inloopavond over de inrichting van de Oostflank van het centrum van Raalte in oktober 2014.

Dat geluid vonden we bijzonder, het bleef hangen. Uiteindelijk zochten we contact met Ingrid Tomesen, handenarbeiddocent op het Carmel College. Zij zag er een leuke opdracht in voor haar leerlingen.

En dat resulteerde in vijftig ‘covers’ voor het gebouw van Booijink in Raalte. Een jury maakte uit die vijftig covers een selectie van twaalf. De twaalf geselecteerde ‘verpakkingen’ publiceren dinsdag in onze krant en op Facebook.

Op Facebook kun je stemmen op het ontwerp dat je het mooist vindt. De drie ontwerpen met de meeste likes winnen een jaar lang virusscan voor hun smartphone van EG Computer Specialisten uit Lemelerveld.

Ondertussen hopen wij met deze publicatie een denkproces in werking te zetten. Is het mooi om Booijink in te pakken? Of moet er wat anders gebeuren? Wie een idee of visie heeft, wordt van harte uitgenodigd om dat met ons te delen via redactie@sallandcentraal.nl .

Overigens hebben de creatievelingen van het Carmel College hun volgende opdracht alweer te pakken. De leerlingen mogen nu de bouwborden van de nieuwbouw van hun school voorzien van een laag verf en/of graffiti.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.