boocom leren vanuit je kern

Anne Marie en Wilfried van Oldeniel uit Lettele zijn de drijvende krachten achter dit jonge bedrijf. Zij faciliteren ondernemers en werknemers met cursus, training en opleiding. Ze hebben hun talenten en passies verenigd tot een sterke leercombinatie. Als trainers bieden zij een standaard aanbod en maatwerk voor zowel individuele deelnemers als bedrijven.

Leren is een groeiproces

Boocom ziet persoonlijke ontwikkeling als de groei van een appel. Wilfried legt uit, dat je eigen kern de basis is voor een succesvolle ontwikkeling. “Zoals het groeiproces van een appel maken we gebruik van omgevingsfactoren. Als je dat goed aanpakt, komt er beweging,” vertelt Wilfried. “Ik vergelijk het met de vier seizoenen die nodig zijn voor een oogst. In dat proces rijpen de appels tot je ze kunt gaan plukken. Daar is aandacht en know how voor nodig. Wie kiest voor Boocom, kiest voor dynamiek. Gebruik maken van je kracht, denken in mogelijkheden en daarmee succesvol zijn. Deze insteek past bij veel doelgroepen en zeker bij ondernemers.”

Gezamenlijke passie

Anne Marie legt uit hoe zij hun achtergrond hebben gebundeld. “We vinden het allebei heerlijk om met groepen mensen te werken. Ik heb jarenlange ervaring als manager en als trainer-adviseur. Met mijn ruime organisatiekennis weet ik beoogde doelen van ondernemers en medewerkers in te kaderen en naar realiteit te loodsen. Wilfried heeft met veel verschillende doelgroepen gewerkt in de landbouwsector en in de zorg.” Wilfried vult haar aan: “Ik houd mensen een spiegel voor en laat ze met andere ogen kijken naar hun situatie. Moeilijke situaties kan ik bespreekbaar maken. Maar ik houd vooral van de interactie. Samen met mensen het spel spelen en hen motiveren. Dit sluit aan bij de werkwijze van Boocom”.

Prettig en vertrouwd voor ondernemers en hun medewerkers

Boocom werkt samen met en dichtbij de ondernemer. “We maken gebruik van passende methodes en een flexibel programma op maat. We verbinden het bedrijfsdoel aan onze aanpak en brengen deze in onze offertes in beeld. Bij de uitvoering blijven we in contact met de ondernemer én/of de werknemer. We zijn ons er van bewust, dat samenwerking winst oplevert voor alle partijen,” legt Anne-Marie uit. “We vinden het een must, dat gewerkt wordt in een prettige en vertrouwde sfeer. Dat genereert energie bij de klant, maar ook bij ons,” stelt Wilfried.

“Onze website laat zien wat we bieden. In een gesprek ervaar je wie we zijn en hoe we werken.” voegt Anne Marie toe. “Welkom!”

Boocom l cursus l training l opleiding

Bathmenseweg 38A l 7434 PZ Lettele

M: Anne Marie: 06 – 83 52 38 89 l Wilfried: 06 – 48 20 19 49

E: info@boocom.nl

I: staging2.boocom.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.