Home / archiefcentraal / blikschade bij ongeval op rondweg wesepe

blikschade bij ongeval op rondweg wesepe

Op de rondweg bij Wesepe is maandagmiddag een ongeluk gebeurd. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de rotonde die de N348 kruist met de Raalterweg. Gewonden vielen er niet bij de botsing, wel moest een van de betrokken voertuigen door een bergingswagen afgesleept worden.

Het verkeer werd ter plekke geregeld door de politie. Kort nadat het ongeluk gebeurd was, werd een van de twee rijstroken op de rotonde afgezet. De oorzaak van het ongeluk is ons niet bekend. Wie er meer over weet, mag dat natuurlijk in een reactie onder dit artikel zetten.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.