blackenwhite en ibiza bij mooi

Isla Ibiza Bonita is hét Hippie chique en bohemian fashion label voor vrouwen. Helemaal geïnspireerd op het Spaanse eiland Ibiza. De Ibiza mode is vrolijk, romantisch, vrouwelijk, hip, artistiek en urban chique. Deze kleding benadrukt de speelse romantische aard van dames. Isla Ibiza Bonita kleding zit fijn en kan ontspannen gedragen worden.

Daarnaast is de kleding uitermate geschikt om af te stylen met het fashion-item van komende zomer: de Hoed!

Met de Black&White look sla je dit jaar de plank nooit mis. Sterker nog, de print is vrijwel onmisbaar in de garderobe. Je ziet de prints verschijnen op T-shirts en sweaters maar ook op jurkjes. Ook de rok ontkomt dit seizoen niet aan het klassieke zwart/wit dessin.

Loop binnen bij Mooi en stel je voorjaarsgarderobe samen!

Meer foto's