azerty is beste computerwebwinkel van nederland

Azerty uit Raalte mag zich dit jaar de beste computerwebwinkel van het land noemen. De Raalter winkel won deze titel tijdens de ICTWaarborg Awards in Baarn. Ook werd Azerty benoemd tot beste computerwebwinkel en beste computerwinkel van Overijssel.

Geheel in stijl reikte brancheorganisatie ICTWaarborg vorige week opnieuw de ICTWaarborg Awards uit. Azerty viel daarbij maar liefst drie keer in de prijzen. In de vakgroep ‘Computerwebwinkel’ won Azerty de awards voor ‘Computerwebwinkel van het jaar 2015 van Nederland’ en ‘Beste computerwebwinkel van het jaar 2015 in Overijssel’. In de vakgroep ‘Computerwinkel’ sleepte Azerty de award voor ‘Beste computerwinkel van het jaar 2015 in Overijssel’ in de wacht.

De ICTWaarborg Awards werden in Kasteel de Hooge Vuursche uitgereikt. De winnaars werden ontvangen in een sfeervolle ambiance onder begeleiding van een muzikaal optreden van Iris Kroes.

Azerty was door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven, zodat van een eervolle prestatie kan worden gesproken. “Op deze Award zijn we dan ook erg trots”, aldus Jeroen te Wierik van het winnende bedrijf. “Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die toch bepalen of je het echt goed doet. Daarbij heeft ongetwijfeld meegespeeld dat wij als ICTWaarborg-deelnemer onze klanten allerlei extra zekerheden kunnen bieden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.