80 jarig jubileum vrouwen van nu

De afdeling Heino, van vereniging ‘Vrouwen van Nu’, viert in april haar 80- jarig bestaan.

De afdeling Heino telt momenteel 78 actieve leden die maandelijks bij elkaar komen in ’t Kerkhuus. Tijdens die avonden komen gastsprekers praten over maatschappelijke en culturele onderwerpen. Alle vrouwen zijn van harte welkom op de bijeenkomsten.

De afdeling Heino werd op 13 mei 1935 opgericht. Ongeveer vijf jaar later dan de landelijke vereniging die op 14 oktober 1930 het licht zag. Sinds 1935 komen vrouwen één keer per maand bij elkaar. Vanaf de beginjaren was het de bedoeling dat vrouwen zaken zouden bespreken die ze in het dagelijks leven tegen zouden komen. Daarnaast werden er activiteiten georganiseerd.

Voor meer informatie kun je kijken op staging2.vrouwenvannu.nl/heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.