wraak van salland terug in 2015

Bij voldoende animo, wordt een eenmalige ‘reünie’ georganiseerd: één locatie, circa 8 bands: één winnaar. De organisatie heeft besloten om een volledige editie (10 locaties, 24 bands) maar één keer in de twee jaar te organiseren.

De succesvolle bandwedstrijd de Wraak van Salland werd in 2012 voor het eerst georganiseerd door Salland Centraal en Pedro Pico Pop. In totaal deden er 24 bands en 10 verschillende locaties mee, een geweldig initiatief dat in 2014 nogmaals werd georganiseerd. Om de traditie voort te zetten wordt nu al nagedacht over een 2016 editie, maar nu zijn er dus ook ‘plannetjes’ voor 2015.

De Wraak van Salland is gestart om in regio Raalte meer live concerten te organiseren en (jong) talent een kans te geven om op te treden voor publiek. Door grote betrokkenheid van diverse sponsoren, locaties en festivals werd het initiatief in korte tijd een succesformule en won afgelopen jaar zelfs de Cultuurprijs Raalte in de categorie muziek.

Op dit moment hebben de festivals Pedro Pico Pop, Stöppelhaene en Stone Rock hun medewerking al weer toegezegd. Ook Salland Centraal zal als mediapartner de volledige medewerking verlenen. De organisatie is nu nog op zoek naar een aantal sponsoren, een geschikte locatie en natuurlijk: bands.

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Twijfel dan niet en neem contact op met de organisatie via info@dewraakvansalland.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.