Home / archiefcentraal / wijhe92 helpt voorwaarts in het zadel

wijhe92 helpt voorwaarts in het zadel

Het is Wijhe’92 vanmiddag niet gelukt om punten mee te nemen uit Twello. De formatie van Peter Jansen verloor met 3-0 en dat heeft de ploeg volgens de trainer grotendeels aan zichzelf te danken.

Ondanks goed spel van de kant van Wijhe in de eerste 25 minuten, keek de ploeg met rust toch tegen een 3-0 achterstand aan. “Wij hebben Voorwaarts zelf in het zadel geholpen vanmiddag”, stelt Jansen. “De eerste goal ontstond uit kinderlijk balverlies van onze kant en bij de 2-0 floot de scheidsrechter niet voor een overtreding, waardoor Voorwaarts eenvoudig kon scoren. Bij de 3-0 verkeek de doelman zich op een hoge bal, waardoor de attente spits van Voorwaarts eenvoudig binnen kon tikken.

Vorig seizoen verloor Wijhe nog met liefst 7-1 in Twello en de rood-witten probeerden in de tweede helft de score zo laag mogelijk te houden. Jansen: “Daar zijn we in ieder geval in geslaagd, maar dat kwam mede doordat het spel in de tweede helft van beide kanten onvoldoende was.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.