wichink kruit nieuwe voorzitter cda raalte

Breun is ruim 35 jaar actief geweest voor het CDA in diverse rollen in het land. Van lid in de provinciale staten, diverse commissies, besturen, de rol als informateur en formateur bij gemeenteraadsverkiezingen tot het (landelijke/provinciale) campagneteam.

Frans Wichink Kruit neemt ook de nodige politieke ervaring mee naar het CDA-bestuur. Frans heeft 3 termijnen het CDA vertegenwoordigd in de Raalter gemeenteraad. Naast Politiek is het besturen Frans niet vreemd.

Bij diverse verenigingen in de gemeente Raalte heeft Frans zijn sporen verdiend. Naast werkzaamheden voor Rohda Raalte, muziekvereniging St. Cécilia, Stöppelkaters, Stöppelhaene en parochie heilig kruis.

In de vereniging CDA Raalte wil Frans de verbinding maken tussen de CDA leden en de inwoners van de gemeente Raalte. Meer leden van het CDA betrekken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.