week voor muziekliefhebbers bij hoftheater

Deze week heeft de muziekliefhebber geluk bij het HOFtheater. Er zijn staan namelijk drie uiteenlopende muziekvoorstellingen op de planning. Op donderdag 5 februari staat Erwin Nyhoff in het theater met ‘In the footprints of…’. Op vrijdag 6 februari vertelt en zingt Babette van Veen over wat het hart van een vrouw sneller doet kloppen in ‘Hartenvrouw’. Op zaterdag 7 februari slaat de nostalgie toe met een muzikale terugblik op de jaren ’50 en ’60 in ‘Later is Nu’, met Joke Bruijs, Charly Luske en anderen.

Meer informatie over de voorstelling vind je hieronder en op staging2.hofinsalland.nl

Erwin Nyhoff – In the footprints of…

Op donderdag 5 februari brengt Erwin samen met zijn band een ode aan zijn inspirator Bruce Springsteen in de voorstelling ‘In the footprints of…’ Velen herinneren zich de indrukwekkende blind-audition van Erwin Nyhoff bij The Voice of Holland. Met Springsteen’s ‘The River’ draaiden de coaches binnen luttele seconden en stonden de coaches te springen om met hem aan de slag te gaan.

Dat Erwin met een speciaal programma, geïnspireerd op het leven en de muziek van Bruce Springsteen, in het theater staat, zal men niet verrassen. Erwin gaat in deze voorstelling op zoek naar hun muzikale connectie en maakt hierbij vermakelijke zijsprongen naar het werk van hun gedeelde muzikale helden. Met de ontwapende performance en energie van Erwin Nyhoff zal men gegarandeerd voor deze rasechte muzikant bezwijken.

De voorstelling van Erwin Nyhoff vindt plaats op donderdag 5 februari om 20.15 uur in het HOFtheater Raalte. Kaarten kosten 24,50 euro.

Babette van Veen – Hartenvrouw

Op vrijdag 6 februari zingt en vertelt Babette van Veen over haar zoektocht naar geluk. De jokers en de azen. De liefde en de pijn. De dromen en werkelijkheid. Hilarische en ontroerend openhartige liedjes en verhalen over kinderen, verhuizen en daten. Over hardlopen en gelezen worden. Over nostalgie en eenzaamheid, de maan en one night stands. Over hoe mooi het leven is als je kunt lachen om je verdriet. Over het hart van een vrouw.

Babette: ‘Als het leven een spel is en wij zijn de speelkaarten, dan wil ik graag hartenvrouw zijn. Met haar mysterieuze blik staart ze je betekenisvol aan en haar hart slaat de trom van de overwinning. Maar meestal ben ik de joker. De gangmaker, de grappenmaker de druktemaker. En dat wil ik dus niet meer. Ik wil de hartenvrouw zijn en ik wil een glimlach op je gezicht toveren als je me krijgt.’

De voorstelling van Babette van Veen vindt plaats op vrijdag 6 februari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 18 euro.

Later is Nu

Zaterdag 7 februari kan de liefhebber van ‘gouwe ouwe’ nummers genieten bij ‘Later is Nu’. Deze voorstelling is een wervelende muzikale terugblik op de jaren ‘50 en ‘60 met een bijzondere cast en de mooiste ‘liedjes van toen’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.