wandeling ouders van kinderen met autisme

Ervaringen opdoen, ideeën uitwisselen, horen en gehoord worden. Daar draait het in het kort om bij het project OASE, Ouders Autisme Steunen Elkaar, dat is opgezet door de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg. Projectmedewerkers Herma Spoolder en Inge Blankenvoorde houden zich actief en met veel enthousiasme bezig met diverse activiteiten.

Binnen het project OASE worden voor ouders van kinderen met Autisme (ASS) wandelingen georganiseerd voor betreffende ouders. De ervaring is dat ouders bij elkaar aan een half woord genoeg hebben en dat ze erkenning en herkenning ervaren.

Op woensdagochtend 4 februari wordt er gewandeld in Dalfsen. De start is om 10.00 uur vanuit het Oude Station, Stationsweg 4 in Dalfsen. Na ’n uurtje wandelen is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken.

Tijdens de wandelcoaching worden ervaringen uitgewisseld en wordt informatie gegeven over Autisme. De ervaring is dat ouders van kinderen met autisme de contacten met elkaar zeer waardevol vinden!

Trek uw (stoute) schoenen aan en geef u op:

Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg te Nijverdal

Tel: 0548-638830, Inge Blankenvoorde of Herma Spoolder, projectmedewerkers hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.