vrijwilligerspunt dalfsen stelt zich voor

Vrijwilligerspunt Dalfsen is hét aanspreekpunt en dé informatieverschaffer voor vrijwilligerswerk in de gemeente Dalfsen.

Wij helpen mensen bij het zoeken naar vrijwilligerswerk en ondersteunen organisaties die met vrijwilligers (willen) werken. Als organisatie kunt u bij ons terecht voor informatie en advies over vrijwilligerswerk, selecteren en aannemen van vrijwilligers en het begeleiden van vrijwilligers. Maar ook:

– Vrijwilligerscontracten

– Cursussen

– Vrijwilligersbeleid

– Soorten vrijwilligerswerk

Marleen Schomaker en Suleika Florijn van het Vrijwilligerspunt Dalfsen helpen u direct bij de informatiezuil in de Trefkoele+ en via de telefoon. Wilt u meer informatie dan kunt u mailen naar info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl of bellen naar 088-8508804

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.