vernieuwbouw adelaarshorst ligt op koers

De vernieuwbouw van de Adelaarshorst ligt op koers. Dat meldt Go Ahead Eagles op de clubwebsite. De afgelopen maanden is er achter de schermen op politiek, bestuurlijk én clubniveau enorm hard gewerkt om de laatste plooien glad te strijken. Komende zomer gaan de werkzaamheden van start.

“Binnen de beschikbare financiële mogelijkheden hebben wij met alle partijen in detail gekeken naar de meest optimale invulling van de zowel de nieuwe hoofdtribune als de nieuwe Leo Halle tribune. Het resultaat mag er zijn”, laat de club weten.

Er zijn twee belangrijke wijzigingen ten opzichte van de eerdere getoonde plannen. De loopbrug bij de hoofdingang en enkele skyboxen worden namelijk nog niet gerealiseerd. Het afzien van de bouw van skyboxen komt voort uit het feit dat de marktbehoefte hiervoor onvoldoende aanwezig is op dit moment.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.