verkoop stentor en sallands weekblad rond

Wegener wordt volgende week definitief verkocht aan de Persgroep. De Stentor wordt daarna vermoedelijk een editie van het Algemeen Dagblad. De Persgroep gaf in september aan Wegener van Mecom over te willen kopen. De Autoriteit Consument en Markt geeft – zegt Mecom – volgende week goedkeuring aan die overname.

De fusie kost het Wegenerbedrijf 300 banen, voornamelijk journalisten. Met name de pagina’s voor landelijk en internationaal nieuws hoeven niet meer gemaakt te worden omdat die van het AD gaan komen. Dat is althans de verwachting.

In onze regio zijn de Stentor en het Weekblad voor Salland betrokken bij de overname. Nu zijn ze nog in Engelse Mecom-handen, straks zijn ze via de Persgroep Belgisch.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.