verenigingen haarle werken samen met fysio

Voetbalvereniging SV Haarle en handbalvereniging Auto/Service Haarle gaan samenwerken wet fysioprakrijk De Haere. De verenigingen laten weten veel waarde te hechten aan een goede gezondheid voor de leden. Om goed te kunnen blijven presteren krijgen de sportverenigingen daarom vanaf heden sportmedische begeleiding. Leden kunnen er terecht voor sportmedische adviezen, revalidatie- en blessurebehandelingen. Alle partijen hebben een convenant ondertekent om het officieel te maken.

Zonder wachtlijst terecht

De sporters kunnen rekenen op een snelle service. Zij hoeven geen rekening te houden met wachtlijsten. Binnen 24 uur op doordeweekse dagen kunnen de sporters terecht voor een gratis scan en advies. Mocht er aanleiding zijn dan kunnen zij vervolgens rekenen op diagnostiek en behandeling op fysiotherapeutisch vlak.

Extra scholing voor trainers en begeleiders

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom krijgen trainers en begeleiders extra scholing van de fysiopraktijk over hoe blessures voorkomen kunnen worden. De verenigingen zijn erg content met de samenwerking. Bestuur handbalvereniging AutoService Haarle en het bestuur van voetbalvereniging SV Haarle: “We zien onze leden graag fit en gezond. Met deze samenwerking kunnen we onze leden beter voorlichten en laten begeleiden op sportmedisch gebied. Dit komt ten goede aan de prestaties.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.