van hijum vuist maken voor aanpak n35

Minister Schultz liet onlangs weten geen extra geld beschikbaar te stellen voor de aanpak van de weg. En de gedeputeerde van de provincie Overijssel baalt daar van.

“Ons hele college, en zoals je zult begrijpen ik zeker ook, baalt van de opstelling van minister Schultz. “De N35 verbindt de economische topregio’s Twente en Zwolle en dat lijkt maar niet door te dringen in Den Haag. De N35 heeft kennelijk voor het kabinet geen prioriteit. Een paar jaar geleden werd nog de ambitie van een 2×2 doorstroomweg (100 km/u) vastgelegd. We leggen ons er uiteraard niet bij neer.”

Ook Jan Reimert van de Kring Raalter Werkgevers liet al weten te balen van de situatie. “Ook wij zijn teleurgesteld in de situatie”, reageerde hij kort maar krachtig nadat bekend werd dat er geen geld beschikbaar werd gesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.