vakantie bijbel club in teken zeesterren

Elk jaar weer een genot om te zien hoeveel (geloofs-)plezier de ruim 150 kids beleven tijdens de Vakantie Bijbel Club in Ommen. Dit toffe kinder-evenement vindt plaats in de voorjaarsvakantie op 25, 26 en 27 februari in De Kern aan de Bouwstraat in Ommen. Drie dagen gezelligheid, toneel, snoepen, kletsen, knutselen en zingen. Iedereen in de basisschoolleeftijd, van 4 tot en met 12 jaar, is van harte welkom.

Thema van dit jaar is “Zeesterren”. Voor elke leeftijdscategorie zijn aparte workshops en werkjes bedacht. Voor de kinderen zijn deze drie dagen een soort ‘viswedstrijd’. Op zoek naar een Goede vangst! Elke dag mogen de kinderen om 10.00 uur beginnen met het uitvissen van wat er allemaal te doen is. Ze hebben daar twee uur de tijd voor. Behalve op vrijdag 27 februari. Dan hebben ze tot half 1 de tijd. Later die dag mogen ze hun vangst laten zien aan hun ouders, vrienden, opa’s en oma’s en andere belangstellenden, want op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 wordt de Vakantie Bijbel Club feestelijk afgesloten!

De tientallen enthousiaste vrijwilligers staan te popelen om er drie mooie en gezellige ochtenden van te maken. Inschrijven kan via staging2.vakantiebijbelclubommen.nl Er wordt een kleine bijdrage van 50 cent per ochtend gevraagd. Bekijk de website ook voor het programma. Graag tot ziens aan de waterkant!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.