tweede kamer wil n35 wel snel aanpakken

De Tweede Kamer praat vandaag (donderdag) over de N35. VVD en PvdA willen dat de N35 tussen Zwolle en Nijverdal snel aangepakt wordt, aldus de fracties volgens RTV Oost. Ze vragen de minister om met voorrang aan tafel te gaan met de regio om de financiële eindjes aan elkaar te knopen.

Tot nog toe heeft het Rijk niet meer dan 15 miljoen euro uitgetrokken om de knelpunten tussen Zwolle en Nijverdal op te lossen. De provincie wil daar een verbreding van de weg naar 2×2 rijbanen waar 100 kilometer per uur gereden kan worden. “Zo snel mogelijk van karrenspoor naar snelweg”, aldus de VVD. Extra Rijksgeld is er echter niet voor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.