tom du kinderkleding nu ook in raalte

De Raaltese Suzanne Holterman en Edith Smale halen de kinderkleding van Tom-Du naar Raalte en omstreken. Beiden zijn consulenten van het kledingbedrijf, dat op een eerlijke manier unieke kleding produceert. Holterman en Smale fungeren als tussenpersoon voor gastvrouwen van kledingparty’s.

Tom-Du is een Nederlands familiebedrijf dat twintig jaar geleden werd opgericht. De kleding is niet in winkels of webshops te verkrijgen. Verkoop gaat uitsluitend via kledingparty’s en consulenten. Tom-Du werkt niet mee aan de uitbuiting van fabrieksarbeiders in derdewereldlanden. De kleding wordt in Nederland ontworpen en in een eigen atelier in Turkije geproduceerd. De naaisters werken onder goede arbeidsomstandigheden en kinderarbeid is niet aan de orde.

Tom-Du kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 80 tot en met 182. Sommige items zijn alleen in de kleinere maten beschikbaar; andere juist in de grotere maten. Omdat Tom-Du een eigen atelier heeft, kan de kleding – zo lang de stof voorradig is – makkelijk bijbesteld worden.

Een kledingparty is te boeken vanaf vier personen en vindt plaats bij de gastvrouw of bij de consulente thuis. De gastvrouw krijgt korting. Wie zich aanmeldt als gastvrouw voor een kledingparty met de voorjaarscollectie, krijgt bovendien een goodiebag, samengesteld door een aantal Raalter winkeliers.

Ondernemers kunnen nog deelnemen aan de goodiebag-actie. Voor meer informatie kunnen zowel potentiële gastvrouwen als winkeliers contact opnemen met Suzanne Holterman 0572-353134 of Edith Smale 06-11246468 Mailen kan ook: tomduraalte@live.nl.

Meer informatie: staging2.tom-du.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.