toch een ladiesride in raalte dit jaar

Al enkele jaren organiseert Stichting Duurzaam Onderweg fietstochten met een maatschappelijk karakter. In 2015 wordt het fietsseizoen afgetrapt op Tweede Paasdag met de Sallandse Panoramatocht, welke start in Lemelerveld. Ook staat de succesvolle Hallowiejetocht weer op de fietskalender (zaterdagavond 25 oktober 2015). De Avondetappe Salland (donderdagavond 4 juni 2015) met zeven beklimmingen en zeventig kilometer voor de geoefende fietser, ontbreekt ook niet. Met het oog op nog meer fietsplezier voor iedereen wordt deze dit jaar uitgebreid met de recreatieve Ladiesride.

Alle deelnemers zijn vooraf van harte welkom voor een goede bodem; een pasta-maaltijd. De opbrengst van deze avond is bestemd voor een regionaal doel, waarover snel meer informatie volgt.

Meer informatie over SDO en haar fietstochten: staging2.stichtingduurzaamonderweg.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.