teije ten den zegt nee tegen rohda

Coach Martin Drent: “Ik vind dat je altijd hoog moet inzetten als je spelers wilt halen. Op het moment dat ik Teije bel weet ik dat we één procent kans hebben.”

“Teije gaf aan dat hij actief wil blijven in het betaald voetbal. Iets waar hij in mijn ogen ook thuis hoort. Hij heeft er de kwaliteiten voor en ik denk dat hij zelfs niet slechter is dan Plet. Maar het is logisch dat Go Ahead Eagles op dit moment kiest voor spitsen met meer ervaring, zeker gezien de stand op de ranglijst.”

Drent geeft verder aan dat hij verwacht de selectie van Rohda, op Sahbaz na, bij elkaar te houden. “We hebben de eerste gesprekken gehad en die waren positief. Binnenkort zijn er vervolggesprekken. Ik ben positief gestemd en denk dat we de selectie bij elkaar kunnen houden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.