teije ten den verhuurd aan fc oss

Eagles-speler Teije ten Den wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan FC Oss. De nummer acht van de Jupiler League zag topscorer Kevin van Veen naar Scunthorpe United vertrekken en was daarom naarstig op zoek naar aanvallende versterking.

Voor Ten Den is het een uitgelezen kans wekelijks te spelen en zich verder door te ontwikkelen. Wat betreft die ontwikkeling heeft Ten Den (21 jaar) dit seizoen al behoorlijke stappen gemaakt. Hij was veelvuldig bij de selectie van Foeke Booy en speelde een voorname rol in de wedstrijden tegen ADO (uit) en Feyenoord (beker).

Go Ahead Eagles gunt Ten Den de kans bij Oss en ziet het als een logische, goede vervolgstap in zijn loopbaan. De club wenst Ten Den veel succes en zal met warme en grote belangstelling zijn prestaties in Oss volgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.