tdt salland verliest wedstrijd en promotieplek

Damteam TDT Salland heeft zaterdag verloren van 8-12 van DIOS Achterhoek 2 tijdens de damwedstrijd bij Laurel’s Pannenkoekenhuis in Raalte. Het is het ze hierdoor in de tweede klasse B van de Nationale Competitie niet gelukt de promotieweg in te slaan. Om verder te komen moesten ze de wedstrijd winnen en moest DV Oosterveen uit Gramsbergen verliezen van de klassekampioen Almelo/Borne CT. Ab Steenbergen doet verslag van de wedstrijd:

”De eerste partijuitslagen waren voor TDT Salland allerminst hoopvol. Een remise van Deventenaar Frank Nuesink werd gevolgd door verlies voor de Deventenaar Dick Halma en voor de Heetenaar Gerrit Visscher. Raaltenaar Ab Steenbergen kon niet verder komen dan remise, maar Schalkhaarder Herman Zuurveld zorgde voor de enige zege aan Sallandzijde. Hij werd daardoor tevens topscorer dit seizoen van TDT Salland.”

”De Steenwijker John Folkers moest echter ook capituleren, waarna de 4-8 voorsprong deskundig door DIOS werd verdedigd, want de Raaltenaar André Klein Tank, de Colmschatenaar Jan Preuter, de Deventenaar Johan Rademaker en de Vroomshoper Hilco Braakman kwamen niet verder dan remise.

”Door die zege van DIOS zou DIOS eventueel ook nog tweede kunnen worden, maar ook dat werd een illusie, want de Gramsbergenaren wonnen zowaar van het combinatieteam van Almelo/Borne. Voor TDT Salland zit het competitieseizoen er dus weer op. Tot de laatste wedstrijd toe werd meegedaan om de promotieplek. Het volgend jaar wordt weer met nieuw elan een promotiepoging gewaagd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.