sv raalte wint door vrije trappen

SV Raalte heeft zondagmiddag nipt van SDOL gewonnen. Beide teams strijden om een plaats in de middenmoot van de 5e klasse A. Twee vrije trappen van de kant van SV Raalte werden prachtig binnengeschoten. Daardoor leek er lang niet veel aan de hand te zijn voor de Raaltenaren, maar vlak voor tijd maakte de gasten toch nog de aansluitingstreffer. De thuisploeg wist toch stand te houden en boekte zo een belangrijke 2-1 overwinning.

Binnen tien minuten was het al raak voor de plaatselijke sportverening. Aanvoerder Marnix van Santen nam zijn team aan de hand. In de zevende minuut wist hij een vrije trap knap binnen te schieten.

Twintig minuten voor tijd deed Richard Huis in ’t Veld ditzelfde trucje. Ook hij wist via een vrije trap te scoren. Hiermee leek hij SV Raalte in een veilige haven te brengen. Echter was niets minder waar: SDOL wist in de 87e minuut de aansluitingstreffer te maken.

Na de aansluitingstreffer van SDOL werd de thuisploeg wat zenuwachtiger en was de ploeg uit Raalte voornamelijk bezig met de voorsprong te behouden. Hierdoor kwamen de gasten niet meer tot een echte 100%-kans en pakte Raalte, over de gehele wedstrijd gezien, drie verdiende punten.

Door deze winstpartij gaat Raalte over SDOL heen op de ranglijst. SV Raalte staat op een zevende plaats in de 5e klasse A. SDOL moet het doen met een negende plek. Volgende week mag Raalte voetballen tegen Langeveen. De ploeg uit Langeveen staat momenteel op de elfde plaats. In Langeveen wordt er om 14:00u gespeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.