stef nijland het was geen rood

Stef Nijland heeft een extra slecht gevoel overgehouden aan de nederlaag tegen GA Eagles. Zijn team verloor met 0-1 en Nijland moest met een rode kaart naar de kant.

‘’Ik wilde druk zetten op de keeper van GA Eagles. Tijdens het lopen raak ik met mijn elleboog de speler van de Eagles maar het was absoluut geen slaande beweging. Daarom vind ik het ook geen rode kaart.’’

Voetballend was PEC niet bij machte om het GA Eagles lastig te maken, zag ook Nijland. ‘’Zij stonden heel verdedigend en maakte ons het voetballend onmogelijk. Dat ligt deels bij hun maar ook bij onszelf. Wij hebben gewoon veel te weinig gebracht.’’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.