Home / archiefcentraal / stef nijland het was geen rood

stef nijland het was geen rood

Stef Nijland heeft een extra slecht gevoel overgehouden aan de nederlaag tegen GA Eagles. Zijn team verloor met 0-1 en Nijland moest met een rode kaart naar de kant.

‘’Ik wilde druk zetten op de keeper van GA Eagles. Tijdens het lopen raak ik met mijn elleboog de speler van de Eagles maar het was absoluut geen slaande beweging. Daarom vind ik het ook geen rode kaart.’’

Voetballend was PEC niet bij machte om het GA Eagles lastig te maken, zag ook Nijland. ‘’Zij stonden heel verdedigend en maakte ons het voetballend onmogelijk. Dat ligt deels bij hun maar ook bij onszelf. Wij hebben gewoon veel te weinig gebracht.’’

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.