slotverkoop raalte start vrijdag

Winkeliers in Raalte houden vrijdag 13 februari de slotverkoop. Ook op zaterdag kan er nog voordelig geshopt worden in Raalte. Kwalitatief goede mode, fietsen en lederwaren worden voor spotprijsjes verkocht. En die prijzen liggen soms onder de inkoopprijs.

De slotverkoop begint aanstaande vrijdag om 09.00. De winkels in Raalte zijn vrijdag tot 21.00 uur geopend. Mocht je vrijdag geen tijd hebben, dan kun je op zaterdag ook profiteren van goede aanbiedingen in Raalte.

Tijdens de slotverkoop is er naast een run op dames- en herenmode ook een run op kindermode. Ook de betere merken zijn tijdens de slotverkoop betaalbaar voor het grote publiek.

Ook is er een kledinginzamelingsactie voor twee goede doelen. Op vrijdag zal Humanitas oude kleding in ontvangst nemen, in het oude pand van winkel Lavendel. Op zaterdag doet Stichting Hulpgoederen Heeten dit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.