Home / archiefcentraal / ruim 15 jaar cel na beroven visser in heino

ruim 15 jaar cel na beroven visser in heino

De man die vorig jaar tussen Heino en Wijthmen een vissende vader en zijn 9-jarige dochtertje met een mes bedreigde en hun auto meenam, heeft een celstraf van dertig maanden waarvan tien voorwaardelijk opgelegd gekregen.

De rechtbank in Zwolle kwam donderdag tot dit oordeel, meldt RTV Oost.

Het slachtoffer uit Zwolle zat met zijn dochtertje te vissen aan het Overijsselskanaal nabij de Ganzepanbrug tussen Heino en Wijthmen toen hij door de man uit Oldebroek bedreigd werd met een mes. De man ging er met hun auto vandoor. Die liet hij uiteindelijk achter in Duisberg waar hij een andere auto stal. In die auto werd hij een paar dagen later na een achtervolging aangehouden.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.