ron jans ik baal ontzettend

Coach Ron Jans heeft een enorm slecht gevoel over gehouden aan de verliespartij tegen GA Eagles. Zijn ploeg, die bij winst zou stijgen naar plek drie in de eredivisie, liet het afweten tegen de aartsrivaal.

‘’Ik baal er ontzettend van dat we wel met passie kunnen spelen als we met tien man komen te staan. Maar we hebben ontzettend verzaakt toen we nog compleet waren.’’

Jans baalt ook van zijn eigen gedrag langs de kant. ‘’Ik heb me laten meeslepen in de emotie, met een slecht nagebootste sliding richting de vierde official. Nu mag ik een wedstrijd vanaf de tribune gaan bekijken.’’

Over de rode kaart van spits Stef Nijland was de trainer duidelijk. ‘’Een duwtje was het. Ik ben benieuwd was de tuchtcommissie hier weer mee gaat doen.’’

Jans sloot af met de woorden. ‘’Ik heb altijd een bepaalde sympathie gehad voor GA Eagles. Maar we hebben er ook weer alles aan gedaan om GA Eagles in de eredivisie te houden. En dat kan niet de bedoeling zijn van de IJsselderby.’’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.