Home / archiefcentraal / ron jans ik baal ontzettend

ron jans ik baal ontzettend

Coach Ron Jans heeft een enorm slecht gevoel over gehouden aan de verliespartij tegen GA Eagles. Zijn ploeg, die bij winst zou stijgen naar plek drie in de eredivisie, liet het afweten tegen de aartsrivaal.

‘’Ik baal er ontzettend van dat we wel met passie kunnen spelen als we met tien man komen te staan. Maar we hebben ontzettend verzaakt toen we nog compleet waren.’’

Jans baalt ook van zijn eigen gedrag langs de kant. ‘’Ik heb me laten meeslepen in de emotie, met een slecht nagebootste sliding richting de vierde official. Nu mag ik een wedstrijd vanaf de tribune gaan bekijken.’’

Over de rode kaart van spits Stef Nijland was de trainer duidelijk. ‘’Een duwtje was het. Ik ben benieuwd was de tuchtcommissie hier weer mee gaat doen.’’

Jans sloot af met de woorden. ‘’Ik heb altijd een bepaalde sympathie gehad voor GA Eagles. Maar we hebben er ook weer alles aan gedaan om GA Eagles in de eredivisie te houden. En dat kan niet de bedoeling zijn van de IJsselderby.’’

Lees ook

Alternatieve SW4D aan de hand van wandelgids

RAALTE – De SW4D gaat dan wel niet door, maar de organisatie heeft wel gezorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.