rohda raalte voetbalquiz groot succes

In de kantine van Rohda Raalte was het vrijdagavond een gezellige boel tijdens de tweede editie van Rohda’s VoetbalQuiz. 48 teams deden mee in de strijd om de winst. Een team uit Apeldoorn, MaGiCa, versloeg in de halve finale Fanclub Peter Schmeichel en De Bolletjes uit Heino in de finale. Ze kregen een mooie wisselbeker en drie exclusieve kaarten voor de KNVB Bekerfinale.

De quiz bestond uit honderd vragen, waarmee je in totaal 150 punten kon verdienen. De vier beste teams gingen door naar de volgende ronde. Team List en Bedrog, de winnaar van vorig jaar zaten daar ook bij. Het team uit Apeldoorn ging uiteindelijk met de beker naar huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.