Home / archiefcentraal / rohda raalte voetbalquiz groot succes

rohda raalte voetbalquiz groot succes

In de kantine van Rohda Raalte was het vrijdagavond een gezellige boel tijdens de tweede editie van Rohda’s VoetbalQuiz. 48 teams deden mee in de strijd om de winst. Een team uit Apeldoorn, MaGiCa, versloeg in de halve finale Fanclub Peter Schmeichel en De Bolletjes uit Heino in de finale. Ze kregen een mooie wisselbeker en drie exclusieve kaarten voor de KNVB Bekerfinale.

De quiz bestond uit honderd vragen, waarmee je in totaal 150 punten kon verdienen. De vier beste teams gingen door naar de volgende ronde. Team List en Bedrog, de winnaar van vorig jaar zaten daar ook bij. Het team uit Apeldoorn ging uiteindelijk met de beker naar huis.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.