prijswinnaars optocht lemelerveld bekend

Jong en oud, groot en klein, veel en weinig, alles was aanwezig in het carnavalsdorp Lemelerveld; in carnavalstijd Sprokkeldorp genoemd. Met circa 100 startnummers en een kleine 600 deelnemers was het smullen geblazen voor de vele toeschouwers. De Sprokkelaars mogen trots zijn op deze optocht met zoveel deelname.

Grote carnavalsgroepen uit Lemelerveld en Vilsteren, Prinsenwagens uit verschillende buurtdorpen en natuurlijk die van de organiserende vereniging, eenlingen, tweelingen, grote groepen, jeugd, volwassenen, alles en iedereen deed mee. Carnaval leeft in Lemelerveld!

Na de ruim twee uur durende optocht verzamelde iedereen zich in Residentie Reimink, alwaar het feest al begon voordat de prijzen verdeeld waren, een teken dat meedoen belangrijker is dan winnen. Rond de klok van 17.00 uur was het dan eindelijk zover. De prijswinnaars werden bekend gemaakt. In een bomvolle residentie die dampte van de energie, en stampte van de carnavalsmuziek mochten de volgende prijswinnaars voorop in de polonaise.

Wagens

1. Simpel: wulle bint de slimst’n d’r af!!

2. Brasil: wij blijven geloven carnaval

3. Paria’s: wij produceren carnaval

Grote groepen

1. Ut giet’r van

2. Winter thema

3. al jaren een gouden team

Kleine groepen

1. liefde

2. Wij zijn niet de bob maar bouwen met liefde aan carnaval

3. 50 cents airlines

Individueel en tweetallen

1. Wie nejt oe woar ie bie stoat

2. plantZOENdienst

3. Kardinale fout

Kinderen

1. een terrasje pikken

2. billenkoek van eigendeeg

3. Wij zijn aan elkaar gehecht

Nadat Prins 50 Cents alle prijswinnaars had gefeliciteerd bracht DJ HitcH Lemelerveld in extase van feestvreugde. De residentie schudde op zijn grondvesten van de lange polonaises, en springende en hossende bezoekers. Het bleef nog lang gezellig in het Sprokkelaarsdorp.

Als dit de voorbode is van het hele carnavalsweekend kunnen de Sprokkelaars hun borst nog nat maken. Dit beloofd een geweldig gezellig carnavalsjaar te worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.