pre party ribs met dynamite blues band

De blues komt deze middag van de Dynamite Blues Band . Deze band zal ook op Eerste Pinksterdag op het Open Air podium van Ribs & Blues 2015 staan. De groep vertegenwoordigt een belangrijk stuk Nederblues geschiedenis. Wesley van Werkhoven (zang/mondharmonica), JJ van Duijn (gitaar) en Niels Duindam (drums) maakten eerder namelijk deel uit van Big Blind.

Mondharmonica en leadgitaar domineren in hun garageblues die, hopelijk onder de eerste stralen van de lentezon, in de tuin van Taveerne Tivoli zal klinken. Zoals elk jaar heeft de oproep aan kinderen tussen de 8 en 12 jaar om mee te dingen naar de functie Ribs & Blues Sheriff, veel reacties opgeleverd. Tijdens de preparty wordt bekend gemaakt wie dit jaar de eer heeft om de Sheriff ster te dragen en het KidsAdventure Land zijn of haar domein mag noemen.

Natuurlijk komt Ribs & Blues voorzitter Ton Groot Beumer met de laatste nieuwtjes over het programma en de organisatie van het festival. Deze gratis toegankelijke middag begint om 15.00 uur. Met dit gezellige feestje geeft het bestuur van Ribs & Blues de aftrap voor de 19e editie van het grootste gratis roots & bluesfestival van Nederland.

Voor alle informatie staging2.ribsenblues.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.