Home / archiefcentraal / polyhymnia lanceert nieuwe website

polyhymnia lanceert nieuwe website

Muziekvereniging Polyhymnia heeft tijdens haar jaarlijkse ledenvergadering haar nieuwe website gelanceerd. Met een live-verbinding waren de aanwezige leden en ouders van jeugdleden getuige van het online zetten van deze website. De muziekvereniging uit Lemelerveld stuurde ons een verslag.

Al geruime tijd is er achter de schermen gesleuteld om de nieuwe website te bouwen. De oude versie was aan vernieuwing toe, zowel qua lay-out als de informatie die erop stond. Polyhymnia wil met deze nieuwe site nog meer informatie verschaffen aan de bezoekers ervan, maar tegelijkertijd ook haar moderne jasje tonen. Dat is gelukt! De leden waren erg enthousiast en ontvingen hun nieuwe site met een daverend applaus.

Sanne Veenstra van “Sanne Veenstra Fotografie & Webdesign”, is het creatieve brein achter de nieuwe site. Zij heeft alle benodigde informatie op een schitterende manier gepresenteerd op deze vernieuwde en moderne website. Daarnaast heeft Martin Zwakenberg zijn steentje bijgedragen door prachtige foto’s aan te leveren, waardoor de site een professionele uitstraling heeft gekregen. Menig uurtje is hiermee gemoeid, maar het resultaat is verbluffend.

Voor de vereniging is deze website belangrijk, omdat er veel informatie op gedeeld kan worden en mensen die geïnteresseerd zijn in Polyhymnia zullen hierin niet snel missgrijpen. Nagenoeg alle facetten worden er op getoond, van jeugdopleiding tot bestuursleden, van muzikale leiding tot een evenementenagenda. Alle disciplines worden uitgebreid getoond en het laatste nieuws ontbreekt uiteraard niet.

Kortom, ontdekt u het zelf en surf naar www.muziekverenigingpolyhymnia.nl. Wij zijn erg benieuwd wat u ervan vindt.’

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.