open week bij muziekschool salland

Muziekschool Salland Coöperatie U.A. presenteert van 2 tot en met 7 maart een open week. Iedereen, jong en oud, is welkom om een kijkje te nemen bij één of meerdere lessen van het collectief muziekleraren dat werkt vanuit het Annahuis in Raalte.

Muziekschool Salland bestaat uit zes muziekdocenten: Jesse Oosterwechel (zang/gitaar/solfège), Bas van den Toren (gitaar, basgitaar en algemene muziekleer), Miranda Temmink (keyboard en piano), Arjan Eek (klarinet en saxofoon) en Henk Heuver (drums). Recentelijk heeft ook Jim Zwinselman zich als zesde docent aangesloten bij het collectief. Jim (18) uit Lemele is bij het jongere publiek wellicht bekend als de virtuoze ex-drummer en ex-gitarist van Tricklebolt. “Aangezien hij echt gespecialiseerd is in de elektrische gitaar hebben we daarmee weer een nieuwe discipline in huis gehaald”, vertelt Jesse.

De zes muziekdocenten delen de kosten van de locatie en de promotiekosten, maar houden voor de rest allemaal hun eigen leerlingen en identiteit. Jesse draagt zorg voor alle reclame-uitingen van de muziekschool, regelt de uitvoeringen van de leerlingen en fungeert als algeheel contactpersoon. Naast het geven van muziekles, verzorgen de docenten eventueel ook workshops op maat op locatie (zoals scholen).

Muziekschool Salland houdt de open week al jaren. “Februari is voor veel mensen een mooi moment om in te stappen”, stelt Jesse. “We houden wat ons lesrooster betreft de vakanties van het basis- en middelbaar onderwijs aan. Dat betekent dat je nu nog een groot aantal maanden hebt, waarin je erg veel kunt leren. Je kunt bij ons overigens op elk moment instappen. We werken namelijk niet klassikaal. Als leerling krijg je één-op-één les of met z’n tweeën tegelijk. Dat betekent dat je eventueel samen met een vriend of vriendin lessen kunt volgen. Iedereen krijgt op eigen niveau les.”

Muziekschool Salland is gevestigd in het Annahuis aan De Plas 8 in Raalte. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@muziekschool-salland.nl, een kijkje nemen op staging2.muziekschool-salland.nl (daar is ook het lesrooster van de open week te vinden) of bellen naar mob: 06-25595414.

Muziekschool Salland presenteert overigens op zaterdag 14 maart een voorspeelmiddag. Diverse leerlingen zullen hun kunsten in het Annahuis laten horen aan het publiek. Iedereen is welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.