open huis nieuwe fotostudio nieuwleusen

Vol trots open ik 1 maart 2015 de deuren van mijn nieuwe, maar vooral ruimere studio. Na de afgelopen jaren volop te hebben geïnvesteerd in het vergroten van kennis, verbeteren van mijn apparatuur en opdoen van ervaring in mijn thuisstudio is het nu tijd voor een volgende stap.

De afgelopen weken werd er door familie en vrienden hard gewerkt om de ruimte aan de Rollecate om te toveren tot mijn droomstudio. Deze studio biedt mij nog meer de mogelijkheid om te werken met kwalitatief goede materialen. Er is ruimte genoeg om met verschillende decors te werken tijdens een fotoshoot. Ook groepsfoto´s zijn geen probleem, er is ruimte genoeg.

Nieuwsgierig? Kom dan 7 maart a.s. tussen 13:00 uur en 16:00 uur gerust een kijkje nemen aan de Rollecate 65-16. (ingang is aan de achterzijde van het gebouw de Trekschuit)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.