op1 gooit flexplekken en netwerkruimte open

OP1, de (net)werkruimte op de eerste verdieping van het Kulturhus, bestaat op deze maand een jaar. Om dit te vieren gooien ze de deuren open.

Gratis uitproberen en sfeer proevenp

Zelfstandig professionals, freelancers, studenten en ondernemende mensen uit de gemeente Raalte kunnen tot en met 20 februari gratis gebruik maken van de professionele werkplekken met draadloos internet en lekkere koffie. Daarnaast biedt het centraal gelegen OP1 diverse faciliteiten om klanten te ontvangen en biedt het vergaderruimtes, die ook geschikt zijn voor workshops.

Gezellig en productief

Op de werkplekken kun je naast dat ze zorgden voor gezelligheid, ook contacten hebben met medeondernemers op zakelijk vlak.

OP1: ‘‘Loop gerust tijdens de actieweken geheel vrijblijvend binnen en maak kennis met ons. Wij delen graag onze ervaringen. De gastvrouwen van OP1, Yvonne en Mariëtte, beantwoorden graag uw vragen en/of geven een rondleiding.’’

OP1 is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur en bevindt zich op de eerste verdieping van het Raalter Kulturhus, bereikbaar via de zijingang aan de Passage 1. Voor meer informatie kun je terecht bij 0572 726905, info@op1raalte.nl of kijk op staging2.op1raalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.