Home / archiefcentraal / noodbevel in raalte door ijsselderby

noodbevel in raalte door ijsselderby

Op advies van de politie vaardigt burgemeester Martijn Dadema een noodbevel uit in verband met de aankomende IJsselderby. Zaterdagavond is namelijk gebleken dat voetbalsupporters uit leken te zijn op een confrontatie in de gemeente Raalte.

Met dit noodbevel kan de politie risicosupporters zowel Go Ahead Eagles als PEC Zwolle weren uit de gemeente Raalte. De maatregel blijft tot zondagavond van kracht. Het noodbevel dient om te voorkomen dat de openbare orde in Raalte wordt verstoord. Het noodbevel gaat per direct in en blijft van kracht tot zondag 15 februari 23.00 uur.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.