noodbevel in raalte door ijsselderby

Op advies van de politie vaardigt burgemeester Martijn Dadema een noodbevel uit in verband met de aankomende IJsselderby. Zaterdagavond is namelijk gebleken dat voetbalsupporters uit leken te zijn op een confrontatie in de gemeente Raalte.

Met dit noodbevel kan de politie risicosupporters zowel Go Ahead Eagles als PEC Zwolle weren uit de gemeente Raalte. De maatregel blijft tot zondagavond van kracht. Het noodbevel dient om te voorkomen dat de openbare orde in Raalte wordt verstoord. Het noodbevel gaat per direct in en blijft van kracht tot zondag 15 februari 23.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.