meezingmiddag met kouwenkoor in t trefpunt

Het Kouwenkoor, familiekoor uit Nieuwleusen, gaat op zondagmiddag 15 maart van 14.30 uur – 18.00 uur weer een optreden verzorgen in MFC ‘t Trefpunt in Balkbrug. Het optreden vorig jaar was een groot succes en het bleek in een behoefte te voorzien, gezellige Nederlandstalige liedjes zingen die iedereen kent en tussen door dansen op lekkere muziek van gelegenheidsband Terra Nautic. Zij spelen prachtige muziek en van een dusdanig geluidsniveau dat men en er heel goed op kan dansen en ook heel goed met elkaar kan praten en dan elkaar ook nog kunnen verstaan.

Om de kosten te dekken wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd en zal in de pauze een verloting worden gehouden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.