marienheemse vrijwilligers in het zonnetje

Henk Holtmaat zette zaterdag namens het CDA twee Mariënheemse vrijwilligers in het zonnetje. Het CDA heeft de mooie traditie om elk jaar tijdens Valentijnsdag de gelegenheid aan te grijpen om een aantal personen of organisaties die zich bijzonder hebben ingezet te verassen met een boeket bloemen.

Riek Tijs en Johan Mars maken zich op meerdere fronten al jarenlang druk voor de kerk in Mariënheem. Beiden zijn lid van het zangkoor en daarnaast is Johan ontzettend druk met het onderhoud rondom de kerk en de begraafplaats. Riek is in de kerk erg druk en runt samen met een ander het secretariaat van de parochie. Deze enthousiaste vrijwilligers zijn echter herstellende van een operatie, maar popelen om hun vrijwilligerswerk weer op te pakken. Juist daarom grijpt het CDA deze mogelijkheid aan om op deze dag hun een blijk van waardering te geven.

Henk Holtmaat ging zaterdagmorgen bij de twee Mariënhemers langs om deze boodschap en bloemen te overhandigen. “In het kader van de waterschapsverkiezingen is het goed dat de mensen weten dat het waterschap wordt bestuurd door heel gewone mensen, die bij hun uit de buurt komen en veel waardering hebben voor de hulp en werkzaamheden van vrijwilligers”, aldus Holtmaat, die tijdens de aankomende waterschapsverkiezingen van 18 maart a.s. op de derde plek staat van de CDA lijst.

Ook bij het waterschap zijn veel vrijwilligers actief, zoals dijkwachters en wachtlopers bij hoog water en dreigende calamiteiten. Verder zijn veel vrijwilligers actief bij het verzorgen van de wandel- en fietspaden, welke eigendom zijn van waterschap, maar worden beheerd door plaatselijke vrijwilligers.

Om de waardering voor al het vrijwilligerswerk tot uitdrukking te brengen zijn speciaal vandaag Riek Tijs en Johan Mars door het CDA en Henk Holtmaat in het zonnetje gezet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.