marienberg scoort er driftig op los 9 0

Quick’ 20 voor de carnaval en Quick’20 na de carnaval…. Een wereld van verschil zo bleek afgelopen zaterdag in Mariënberg. De Westerparkbewoners wonnen met maar liefst 9-0 van Quick’ 20. Maar de technische leiding van de zaterdagtak wilde het feest der zotten niet opvoeren als regelrecht excuus. Niet één kans kon er worden genoteerd, zelfs geen mogelijkheid voor onze gasten uut Boeskoolstad…euh, sorry Oldenzaal….Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf.

Neuh, Goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal konden wij 9 keer noteren op ons Twitter-medium. Joah, het mocht wel zo op het Westerpark. Het zat Mariënberg mee op alle fronten, niet dat het spel zo hoogstaand was maar na 45 minuten meldde de tussenstand al zes doelpunten voor de thuisploeg.

Ongekende luxe of machteloosheid van de tegenstander die wel bestond uit 11 spelers maar nooit uitstraalde als team naar het Westerpark te zijn afgereisd. Een complete offday, zo mag je het tranendal van Quick’ 20 rustig noemen. Een fikse kater na hoogstwaarschijnlijk een gezellige Carnaval.

Voor rust troffen Andre Plaggenmarsch (3x), Rolf Hofsink (2x) en Edwin Hofsink doel. Na rust was het papa Rolf Hofsink die de 7-0 en 8-0 aan liet tekenen. Hij scoorde maar liefst viermaal deze middag en droeg natuurlijk zijn doelpunten aan zoontje Brent op! Waarvoor Hulde en natuurlijk Akte! Het slotaccoord was voor Kevin Bolks, hij soleerde alleen naar de 9-0. Mooi voor het doelsaldo. Joah, het mag wel zo….

Opstelling: Jelle Brinks, Jaap Hofman, Roy Kelder, Edwin Hofsink, Han Bouwhuis, Kevin Bolks, Bertin Veurink, André Plaggenmars (79. Patrick Willems), Micheal Zweers, Rolf Hofsink, Daan Brinks (46. Ruud Woelderink).

Man v/d Wedstrijd : Rolf Hofsink, als je vier keer scoort….dan mag het ook. Veel slapeloze nachten gewenst kersverse vader…hahaha

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.