maak een kunstwerk van de burgemeester

Heb jij burgemeester Martijn Dadema altijd al een nieuw gezicht willen geven? Dat kan vanaf nu, want Stichting Cult houdt een portretwedstrijd rondom een foto van de burgemeester van de gemeente Raalte. Stichting Cult heeft als doel kunstenaars in de Raalte te activeren en stimuleren. De ingezonden werken worden tentoongesteld in de Huishoudschool.

Het aantreden van de nieuwe burgemeester is voor Cult de aanleiding om deze wedstrijd te organiseren. “Hiermee willen wij, niet alleen aandacht genereren voor de Huishoudschool, maar ook voor de gemeente Raalte in het bijzonder. De wedstrijd ‘Een nieuw gezicht: Martijn Dadema’, gaat om het uitbeelden van nieuwe burgemeester”, zegt Gerard te Wierik.

Iedereen, jong en oud, kan een kunstwerk met als uitgangspunt het portret van de nieuwe burgemeester inleveren. Alle kunstdisciplines kunnen meedoen, met een vrije invulling van het onderwerp (fotografie, beeldbewerking, schilderkunst, glaskunst, poëzie en dergelijke). “Voorafgaand aan het project is er overleg geweest met de gemeente, men heeft zeer enthousiast gereageerd op het idee.”

De tentoonstelling vindt plaats tijdens de Week van de Amateur Kunst van 30 mei tot en met 7 juni 2015 in de Huishoudschool aan de Zwolseweg in Raalte. In de bijlage vind je een pdf-bestand met alle informatie van de wedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.