lucky ajax verpest doelpunt overgoor

Sjoerd Overgoor leek voor Go Ahead Eagles met een prachtig afstandsschot een punt binnen te halen tegen Ajax. De controlerende middenvelder scoorde een kwartier voor tijd de 1-1, maar zag tot zijn ongenoegen Ajax nog langszij komen.

“Uiteindelijk is het heel zuur natuurlijk. Ik had hier heel anders gestaan wanneer we na mijn doelpunt met 1-1 gelijk spelen tegen Ajax. Dat hadden we ook zeker verdiend vond ik. Op basis van de strijd en de passie die wij leverden en op basis van de mooie wedstrijd die wij er samen met het publiek van maakte.”

Publiek

De wisselwerking tussen het publiek en de spelers was de laatste tijd bij Eagles in mindere mate aanwezig. Naar eigen zeggen miste ook Sjoerd Overgoor die onderlinge band die normaal zo erg aanwezig is in de Adelaarshorst. “Het is wel eens minder geweest dan vandaag, de laatste tijd miste ik het wel, maar dat had ook met onszelf te maken. Nu hebben we voor strijd gezorgd en dan gaat het publiek daar in mee”, aldus de middenvelder.

Lucky Ajax

Op de vraag of dit de pech van een degradant is antwoordde Overgoor ontkennend. “Ze spreken juist vaak over ‘Lucky Ajax’, nou dat was het vandaag wel heel erg. Ik vind dat we Mickey niets kunnen verwijten. We begonnen gewoon heel erg goed waarna we het moeilijker kregen met Ajax. In de tweede helft heeft Ajax echter voor geen gevaar kunnen zorgen. Een verdienste van ons. We wisten dat als de bal goed zou vallen we een puntje konden pakken. Dat gebeurde uiteindelijk, maar op een heel erg schlemielige manier verliezen we alsnog.”

De toekomst blijft Eagles goed gezind volgens Overgoor. “Als we deze strijd en passie op de mat blijven leggen, heb ik vertrouwen in dat het een keer onze kant op valt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.