line up dauwpop 2015 compleet

De laatst 17 namen voor Dauwpop 2015 zijn donderdagochtend bekend gemaakt. Hiermee is de line-up voor het muziekevenement in Hellendoorn compleet.

De organisatie wist Grote namen als Anouk, Kensington en Dotan zegden eerder al hun medewerking toe.

Talisco (FRA), Circa Waves (UK), Rondé en Swinder zijn acts die het momenteel goed doen onder de muziekliefhebbers en bij de Nederlandse pers. Rondé had zelfs al een 3FM Megahit te pakken met single ‘Run’. Talisco scoort momenteel een hit met ‘Your Wish’.

Bökkers presenteert weer een nieuw album tijdens Dauwpop. Na ‘Morattamottamotta’ en ‘Humme’ beleeft ook het vierde studioalbum zijn vuurdoop op het festival.

Aan de line-up voor de Dance Kuil zijn Nederhop legende Extince, Sticks & Moon, Cairo Liberation Front, Pyrodox en Back To The 90’s toegevoegd. In het vuige (Down) The Glory Hole zullen onder andere De Rooie Neger, Hillbilly Hoedown, DJ Ed Rock, Volcano Boys en E-star hun kunsten gaan vertonen.

Dauwpop vindt op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) plaats op het terrein aan de Luttenbergerweg. Tickets kun je uiteraard kopen via staging2.dauwpop.nl en de lokale voorverkoopadressen. Kaarten kosten 47,50 euro (excl. servicekosten) per stuk. Een kinderticket (8 t/m 14 jaar) kost 12,50 euro (excl. servicekosten). Overnachten op Dauwpop Campsite is ook weer mogelijk, een campingticket kost 15 euro (excl. servicekosten).

Om het laatste nieuws omtrent Dauwpop bij te houden kun je kijken op staging2.dauwpop.nl, staging2.facebook.com/dauwpophellendoorn of volg het festival op Twitter en Instagram.

Line-up Dauwpop 2015

Anouk

Kensington

dEUS

Dotan

Typhoon

Masters of Reality

Talisco

Foxygen

Magnus

John Coffey

C.W. Stoneking

Dead Moon

Circa Waves

King Khan & The Shrines

Rondé

Bökkers

Paceshifters

Afterpartees

Extince

Sticks & Moon,

Cairo Liberation Front,

Pauw

Swinder

FeestDJRuud

Cookachoo

The Million Plan

Doppelgang

Pyrodox

De Rooie Neger

Hillbilly Hoedown

DJ Ed Rock

Back To The 90’s

Small Time Crooks

Volcano Boys

E-Star

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.