lenferink deelt bonnen voor zweefvliegen uit

De Lenferink zomer-actie: “Win een zweefvliegbon” is een groot succes gebleken. Onlangs zijn de 10 gelukkige winnaars bekend gemaakt, waaronder de heer en mevrouw Eilert uit Hoonhorst (zie foto). Gerald Krisman van Lenferink Lemelerveld heeft hen persoonlijk gefeliciteerd.

De winnaars hebben allemaal deze zomer werkzaamheden uit laten voeren door Lenferink (denk hierbij aan schilderwerk, behang, glas, isolerende maatregelen en/of stucwerk). De waardebon geeft recht op een spectaculaire belevenis, namelijk een gratis vlucht met een zweefvliegtuig bij Aero Club Salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.