Home / archiefcentraal / lenferink deelt bonnen voor zweefvliegen uit

lenferink deelt bonnen voor zweefvliegen uit

De Lenferink zomer-actie: “Win een zweefvliegbon” is een groot succes gebleken. Onlangs zijn de 10 gelukkige winnaars bekend gemaakt, waaronder de heer en mevrouw Eilert uit Hoonhorst (zie foto). Gerald Krisman van Lenferink Lemelerveld heeft hen persoonlijk gefeliciteerd.

De winnaars hebben allemaal deze zomer werkzaamheden uit laten voeren door Lenferink (denk hierbij aan schilderwerk, behang, glas, isolerende maatregelen en/of stucwerk). De waardebon geeft recht op een spectaculaire belevenis, namelijk een gratis vlucht met een zweefvliegtuig bij Aero Club Salland.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.