ladies paradise groot succes

Vrijdagavond 30 januari vond voor het derde jaar op rij Ladies Paradise plaats in het jongerencentrum van Landstede Welzijn in de Trefkoele+. Rond de 30 a 40 meiden in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar genoten met elkaar van een gezellige avond. Na ontvangst met een welkomsdrankje ondergingen ze een metamorfose door een team van kapsters, visagisten en manicures om deze verandering vervolgens door een fotograaf vast te laten leggen.

Daarnaast gingen ze met elkaar in gesprek over hun grenzen op het gebied van social media en jongens. Hoe ga je op een verantwoorde manier om met social media, wat zijn do’s en dont’s en bij wie kun je aankloppen als het toch fout loopt. Drie dames van Sense GGD brachten deze thema’s op een speelse manier ter sprake die aansluit bij het ontwikkelings- en belevingsniveau van de meiden. Uit de enquête na afloop bleek dat de bezoekers erg enthousiast waren over de avond.

Met een goed gevulde goodiebag, mede mogelijk gemaakt door een aantal lokale ondernemers, vertrokken de meiden na afloop weer naar huis. Het team van Ladies Paradise is erg tevreden over het verloop van de avond en bedankt alle vrijwilligers en ondernemers voor hun inzet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.