kwiek goed op regionale plaatsingswedstrijd

RGV Kwiek Raalte heeft zaterdag mooie prestaties geleverd tijdens de tweede regionale plaatsingwedstrijd acrogym op D/E niveau in Heino. De club nam met vijf acrokoppels deel aan deze wedstrijd.

‘‘E-instap koppel Jaëll van Limbeek, Leonie Geerlink en Kaylee de Jonge behaalden hier een prachtige eerste plaats. Ook de andere koppels hebben een uitstekende prestatie geleverd’’, laat Kwiek weten.

Acrogym van RGV Kwiek neemt dit seizoen deel aan twee regionale plaatsingswedstrijden. De beste score uit twee wedstrijden telt voor plaatsing voor de regiofinale op 7 maart in Rijssen. Het is nog even wachten op de officiële doorstromingslijst, maar de kans is groot dat de volgende duo’s van RGV Kwiek mogen doorstromen naar de regiofinale: Isa Huijsmans en Fiep Haan, Chantal ten Brummeler en Evi Huijsmans en Lydia van der Wal en Chayenne ten Hof.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.