kwiek d1 eerste handbalkampioen van raalte

In het handbalseizoen 2014-2015 hebben de meiden van Kwiek D1 de primeur van het eerst behaalde kampioenschap. In Wijhe wisten de Raalter meiden na een spannende wedstrijd zaterdag uiteindelijk te winnen met 14-20 en daarmee kon het feestje gevierd worden.

Het ging niet echt van harte in Wijhe. Bij rust stond de kampioenskandidaat uit Raalte met 10-8 achter. De meiden waren zichtbaar gespannen en de vele meegereisde supporters hadden veel lawaaimakers in de vorm van toeters en ratels meegenomen en wellicht waren de meiden daar zichtbaar van onder de indruk.

In de tweede helft ging de wedstrijd nog steeds gelijk op en stond Kwiek D1 nog 10 minuten voor tijd tegen een achterstand aan te kijken van 14-12. In de laatste 10 minuten ging de handrem eraf en kon Wijhe D1, dat tot dat moment prima speelde, Kwiek niet meer bijhouden. De Raalter talenten liepen uiteindelijk uit tot 14-20 en konden na de zoemer van de tijdklok het hele vroege kampioenschap gaan vieren. De jonge dames werden in een stretched limousine naar en door Raalte gereden.

De meiden van Kwiek D1 hebben met nog 4 wedstrijden te spelen de competitie weten af te sluiten zonder een enkel punt te verliezen. Het doelsaldo kende een enorme plus van 213 doelpunten, wat natuurlijk buitengewoon veel is. De teambegeleiding zegt trots te zijn op haar meiden. D

De meiden zijn in de afgelopen periode ook uitgedaagd door oefenwedstrijden te spelen tegen sterke ploegen uit Twente, want van alleen maar winnen wordt je ook niet vanzelf beter. Speelsters, begeleiding en ouders kijken nu al terug op een erg leuk seizoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.