korting op theaterkaarten na horen sirene

Op de eerste maandag van de maand om 12.00 uur hoor je de sirenes, maar dat is ook gelijk het teken dat de kortingsronde bij het HOFtheater begint. Sinds afgelopen zomer prijkt er op het dak van het Hoftheater een officiële sirene, daarom is het theater nu gestart met de SIRENESALE.

Elke eerste maandag van de maand – vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 – kun je voor één voorstelling kaarten met 50 procent korting kopen. Deze actie geldt tot 00.00 uur en het aantal kaarten is beperkt. Je kunt gebruik maken van deze korting door bij je online bestelling de actiecode SIRENE (let op hoofdletters) in te vullen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.