Home / archiefcentraal / keeper kevin begois verlengt bij pec

keeper kevin begois verlengt bij pec

Doelman Kevin Begois heeft zijn contract bij PEC Zwolle met één jaar verlengd, met daarbij een optie voor nog één extra jaar. Hierdoor blijft Begois in ieder geval tot de zomer van 2016 aan de Zwolse club verbonden.

Technisch directeur Gerard Nijkamp vertelt over de contractverlenging van Begois: “Kevin is sinds zijn komst naar PEC Zwolle de tweede keeper. Hij staat er als het nodig is en heeft in de gespeelde wedstrijden laten zien een eredivisiewaardige doelman te zijn. Hij weet zijn rol binnen het elftal en vult dit uitstekend in”.

De Belgische sluitpost komt sinds de zomer van 2013 uit voor PEC Zwolle en heeft vijftien officiële wedstrijden gespeeld voor de Blauwvingers. De oud-speler van onder meer VVV-Venlo, FC Den Bosch en Helmond Sport, behaalde vorig seizoen zijn grootste succes door met PEC Zwolle de KNVB Beker te winnen. Begois is trots dat hij zich langer aan de club heeft verbonden: “Bij PEC Zwolle heb ik het erg goed naar mijn zin. De club kan op mijn volledige inzet blijven rekenen. Ik sta er als dat moet”.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.