kansen tcr bij faillissement willemsen de koning

Het mogelijke faillissement van vijf dochtermaatschappijen van vervoersbedrijf Willemsen de Koning kan voor TCR Vervoer uit Raalte nieuwe mogelijkheden bieden. “We zijn al met diverse partijen in gesprek om bij een eventueel faillissement te kunnen inspringen”, laat Marc Roescher desgevraagd weten.

Dinsdag besloot Willemsen de Koning per direct te stoppen met het regiotaxivervoer. Het bedrijf verzorgt voor een groot deel de regiotaxi in Gelderland, maar rijdt ook vanuit Deventer. Willemsen de Koning heeft voor haar vijf dochtermaatschappijen faillissement aangevraagd. Bij een faillissement zullen bijna 400 medewerkers op straat komen te staan.

“Het gonsde dinsdagochtend al rond dat ze voornemens waren te stoppen”, vertelt Roescher. “Op dat moment hebben wij natuurlijk alle zeilen bij gezet om hier op in te spelen. Per 1 januari zijn we immers het regiotaxivervoer in Salland kwijtgeraakt, dus we hebben nog wel wat ruimte wat chauffeurs en materiaal betreft.”

Toch wil Roescher niet al te veel op de zaken vooruit lopen. “Momenteel vindt er nog een kort geding plaats, dus het is vooralsnog afwachten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.