Home / archiefcentraal / jeffrey rijsdijk scoort historisch doelpunt

jeffrey rijsdijk scoort historisch doelpunt

Met het winnende doelpunt in de 24ste is Jeffrey Rijsdijk matchwinnaar geworden in de IJsselderby. Zijn doelpunt leverde een historisch overwinning op voor de Deventer ploeg, die sinds 1989 geen competitiewedstrijd meer gewonnen had in Zwolle.

Een vlijmscherpe counter bezorgde GA Eagles uiteindelijk de zege in Zwolle. Rijsdijk was opgelucht dat hij de bal tegen de touwen kun drukken. ‘’Ik kreeg de bal eigenlijk een beetje onder mijn lijf. Dat maakte het lastig. Maar gelukkig kon ik hem afronden.’’

De aanvallende middenvelder loofde de manier waarop zijn ploeg gespeeld had. ‘’De lijn die we tegen Ajax hebben ingezet konden we vandaag doortrekken. We verdedigende erg goed en kwamen eruit wanneer dat kon. We hadden het wel eerder moeten beslissen.’’

Lees ook

Concert More Music Orkest in Okkenbroek

REGIO – Het More Music Orkest verzorgt op zaterdag 16 november een najaarsconcert in zaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.